305813-03_black

Om oss

Vi är De:lop Fastighetsförädling

De:lop Fastighetsförädling är ett ungt och nytänkande fastighetsbolag. Drivkraften var vid start att skapa unika boenden med en stark förankring i dagens trender för en medveten storstadsbo. Bygga bostäder med en tilltalande design och samtidigt bidra till en förtätad stadsbild. Vi köper outnyttjade ytor av bostadsrättsföreningar så som källarutrymmen, vakanta butiks-/kontorslokaler, garage och torkvindar för att sedan utveckla helt nya bostäder. Alla bostäder blir unika och utvecklas utifrån de förutsättningar som finns för varje råyta.

Vår sinnesbild är att alltid bygga bostäder vi själva skulle vilja bo i. I samband med projekteringen av nya bostäder finns möjligheten att anlita oss som totalentreprenör i större renoveringar som föreningen behöver genomföra. På så vis få en trygg helhetspartner genom hela byggprocessen. Vi som arbetar på Delop Fastighetsförädling brinner för bostadsmarknaden och har mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi besitter kunskap att kunna driva ett helt projekt från A till Ö.

Vårt geografiska fokus är Göteborg med omnejd där vi köper ytor eller i samarbete med bostadsrättsföreningar genomför projekt med vinstdelning.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi undersöker era möjligheter att förädla er bostadsrättsförenings fastighet.

305813-09

Affärsidé

Vår affärsidé är att konvertera råytor, kontors-/butikslokaler och torkvindar till nya unika boenden med kostnadseffektiva metoder. Med hjälp av insikter i dagens trender, modern design & höga krav på nytänkande skapas unika bostäder för den medvetne Göteborgaren. Oavsett läge ska bostaden tilltala en framtida köpare med hög finish på slutprodukten, innovativa detaljer och tilltalande materialval.

Vision

Vår vision är att skapa Göteborgs mest attraktiva & unika bostäder. De:lop Fastighetsförädling ska bli den mest självklara partnern för en bostadsrättsförening att förädla föreningens fastighet.