Delop Webb Res-2.jpg
 

NYTÄNKANDE FASTIGHETSUTVECKLARE De:lop Fastighetsförädling

OM OSS

De:lop Fastighetsförädling grundades 2017 av Daniel Fröberg och Robert Koprowicz. Efter flera år på olika håll i fastighetsbranschen fann de varandra i ett gemensamt intresse för vackra och spännande boenden. De förstod inte varför de traditionella byggarna alltid byggde nya bostäder med en likformig och slätstruken design. De bestämde sig att det måste gå att bygga genomtänkta bostäder med tilltalade design och högkvalitativa material till en rimlig peng. Dessutom att samtidigt bidra till Göteborgs tillväxt genom att få till en förtätad stadsbild.

Från outnyttjade ytor till nya bostäder

Eftersom vi vill vara en bostadsrättsförenings självklara partner så går det i samband med projekteringen av nya bostäder möjligheten att anlita oss som totalentreprenör för större renoveringar föreningen behöver genomföra. På så vis få en trygg helhetspartner genom hela byggprocessen. Vi som arbetar på Delop Fastighetsförädling brinner för fastigheter och besitter kunskap att kunna driva ett helt projekt från A till Ö.

Vårt geografiska fokus är Göteborg med omnejd där vi köper ytor eller i samarbete med bostadsrättsföreningar genomför projekt med vinstdelning.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi undersöker era möjligheter att förädla er bostadsrättsförenings fastighet.

 

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att konvertera råytor, kontors-/butikslokaler och torkvindar till nya unika boenden med kostnadseffektiva metoder. Med hjälp av insikter i dagens trender, modern design & höga krav på nytänkande skapas unika bostäder för den medvetne Göteborgaren. Oavsett läge ska bostaden tilltala en framtida köpare med hög finish på slutprodukten, innovativa detaljer och tilltalande materialval.

VISION

Vår vision är att skapa Göteborgs mest attraktiva & unika bostäder. De:lop Fastighetsförädling ska bli den mest självklara partnern att kontakta för en bostadsrättsförening de ska förädla föreningens fastighet.

 
de-lop-fastighetsförädling-bageriet-1.jpg

HÅLLBARHET

Vi vill att våra bostäder vi bygger ska finnas kvar i många, många år framöver. För att bostäderna ska kunna åldras vackert så satsar vi på högkvalitativa material som till exempel rejäla golv som tål att slipas, stenskivor i kök som ger härlig patina och byggmaterial från erkända tillverkare. De kök och badrum vi sätter in i bostäderna är vi övertygade om att människor kommer att uppskatta över lång tid.

Detta är hållbarhet för oss och ansvarsfull fastighetsutveckling istället för att alltid ta det billigaste materialvalet och inte ta ansvar efter byggnationen.

 

Våra samarbetspartners

För att De:lop Fastighetsförädling ska kunna leverera boenden i absolut högsta klass är det viktigt att ha samarbetspartners som bidrar med lika höga kvalitet. Vi gillar att arbeta långsiktigt och nära i våra relationer med våra samarbetspartners.